Tenten'in Maceraları Oyunu Konsollar ve PC için Duyuruldu

24.04.2020 12:40 Gazali Çetinkaya

 
Microids, çizgi roman serisi Tenten'in Maceraları'nı temel alan bir video oyunu geliştirmek ve yayınlamak için Moulinsart ile ortaklığını duyurdu.
 
Aksiyon macera türündeki oyunda genç bir gazeteci ve gezgin olan Tenten ve onun yoldaşı Snowy yepyeni interaktif maceralara atılacak. Tenten ve Snowy'nin yanı sıra Kaptan Haddock, Profesör Turnusol ve dedektifler Dupont ve Dupond gibi ikonik karakterler de oyunda yer alacak.
 
Oyun konsollar ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi, oyunun tam ismi, detayları ve oyun içi görüntüleri daha sonraki bir tarihte paylaşılacak.
 
Moulinsart yönetmeni Nick Rodwell tarafından belirtilene göre geliştirici ekibin hedefi ana akım kitleye herkesin eğlenip zevk alabileceği bir oyun yapmak.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 29 Dk önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 41 Dk önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 3 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler