Terry Pratchett'ın Yarattığı Diskdünya Serisine Ait Olan "The Watch" Dizisi Ertelendi

10.08.2020 12:28 Özgür Eroğlu

 
Fantastik edebiyatın en önemli isimlerin biri olan, Diskdünya serisi ile birçok kitap, dizi, film, oyun ve müziğe ilham olan Terry Pratchett'ın Diskdünya evreninde geçecek olan dizi ertelendi.
 
The Watc isimli dizi Terry Pratchett'ın Diskdünya serisindeki polisiye romanlardan uyarlanan bir dizi. Bilmeyenler için kısaca şöyle söyleyebilirim. Terry Pratchett'ın Dİskdünya isimli büyük bir serisi var ve içinde birçok tarzda eser bulunuyor; polisiye, tarih, ve daha birçok farklı tür.
 
The Watch dizisi fantastik-polisiye tarzda olacak ve bu yıl yayınlanması bekleniyordu, ancak ne yazık ki 2021'e ertelendi. Tam yayın tarihi belli değil.
 
Dizinin yaratıcılığını Simon Allen üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Samuel Adewunmi, Marama Corlett, Richard Dormer, Jo Eaton-Kent, Lara Rossi ve Joe Vaz bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 28 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler