Test Drive High Life?

27.12.2009 20:56 Ersin Kılıç

 
Son olarak Unlimited adı ile piyasaya çıkan ve gerek fanlarından gerekse de site ve dergilerden büyük övgüler toplayan Test Drive serisinin yeni oyunundan bir haber daha ortaya çıktı.
 
Uzun süre önce duyurulmasına rağmen konsept tasarımları dışında hakkında hiç bir bilgi yayınlanmayan oyunun Cry Engine 3 ile hazırlanabileceği dedikoduları dahi çıkmış fakat yapımcı firmadan bir açıklama gelmemişti.
 
Test Drive Unlimited 2 olarak lanse edilen yeni oyunun isminde bir değişikliğe gidilmiş veya yeni bir Test Drive oyunu duyurusuna yaklaşmış olabiliriz. Bunun nedeni ise seri için yeni bir ismin daha ortaya çıkması.
 
SuperAnnuation sitesinin haberine göre ortaya çıkan bu detayda Guillaume Le Bris adlı oyun yapımcısının CV'snde Test Drive High Life yapımında yer aldığı ibaresi yer alıyor. Bu ibare sonucunda ise oyunun yeni adının bu olabileceği yönünde dedikodular dolaşmaya başladı.
 
Bakalım yarış severlerin de merakla beklediği yeni Test Drive oyunundan resmi açıklamalara ne zaman kavuşabileceğiz.
 
İşte CV'de belirtilen kısım ;
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler