Test Drive Unlimited 2 İlk PS3 Yaması Yayınlandı

Eden Games'in elini çabuk tutması oyunlarına ne kadar önem verdiklerini gösteriyor
13.02.2011 11:13 Alkan Adakaner


     Eden Games tarafından geliştirilen Test Drive Unlimited 2'nin ilk yaması yayınlandı. Oyunun Twitter hesabında yapılan açıklamada bir çok oyuncunun şikayetçi olduğu bağlantı sorunlarının giderildiği açıklandı.
 
     Bugün Avrupa'nın bütün bölgelerinde piyasaya çıkan oyunun Twitter sayfasında çok sayıda oyuncu online oyun konusunda şikayetini bildirmişti. Anlaşılan Eden Games de bu konuda elini çabuk tutmuş.
 
     Oyuncuların 4 farklı kategoride Level 60'a kadar deneyim kazanabilecekleri oyun, yarış oyunlarına farklı bir hava katması nedeniyle ilgiyle bekleniyordu. Ibiza ve Oahu adalarında yarışmanın dışında farklı özgürlükler de sunan Test Drive: Unlimited 2 ilk inceleme notları ile de beğeni kazanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler