Test Drive: Unlimited 2'den 'Houses' Videosu

Oyunda bu ve benzeri araçları satın almak için çok uğraşacaksınız.
10.12.2010 14:56 Levent Polater


 
     Test Drive: Unlimited 2, içinde çok farklı oynanış dinamikleri de barındırıyor. Yeni yayınlanan videoda yarattığınız karakterin evini istediğiniz gibi dayayıp döşediğinizi ve farklı ev stillerini görmekteyiz.
 
     İçinde bir tutam Sims oynanışının bulunacağı görülen Test Drive: Unlimited 2, bu yönüyle de farklı bir kesimi de kendisine çekebilir. Yayınlanan videoda, insanların dans ettiğini, mobilya satın almayı ve bir kaç araç görmekteyiz.
 
    Bu harika videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Oyunumuz önümüzdeki Şubat ayında PC, Xbox 360 ve Playstation 3'e çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler