Test Drive Unlimited 2'nin Çıkış Tarihi

27.05.2010 01:26 Ersin Kılıç


 
     Yarışseverlerin büyük bir merakla beklediği ve içerisinde bir çok özelliği barındıran Test Drive Unlimited 2'nin çıkış tarihi belli oldu.
 
     Atari firması bugün yaptığı açıklama ile PC, PS3 ve Xbox 360 için gelişitirlen oyunun çıkış tarihini 21 Eylül 2010 olarak duyurdu. Çıkış tarihi ile birlikte bazı alışveriş sitelerinden de oyunun ön sipariş ekstraları açıklandı.
 
     Örneğin Gamestop ön siparişinde oyunun özel bölümünde bulunan Poker, Roulette ve Slots tarzı oyunlar ile birlikte iki adet özel araç imkanı tanır iken  Amazon ön siparişinde ise garajınızda Aston Martin V12 sizi bekliyor olacak.
 
     Açık oynanışı benimseyen ve araç dışında ev de satın alabileceğimiz Test Drive Unlimited 2, İspanya'nın dünyaca ünlü adası Ibiza'da geçecek.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler