Test Drive Unlimited 2'nin E3 Videosu

14.06.2010 13:40 Ersin Kılıç

     
     Yarış severlerin büyük bir merakla beklediği Test Drive Unlimited 2'nin E3 2010 videosu yayınalandı.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni tanıtım videosunda oyunun geçtiği mekanlara yer verilmiş. İspanya'nın turistik adası Ibiza ve Hawai'de geçecek olan oyunda şehirlerden tozlu topraklı yollara kadar bir çok alanda mücadele edeceğiz. Ayrıca videonun ilk dakikalarında hava şartları ve gece gündüz döngüsüne de tekrar yer verilmiş.
 
     Videoda vurgulanan bir diğer nokta ise araçlar ve özelleştirme seçenekleri. Bir çok lisanslı aracın bulunduğu oyunda araçların rengi, iç döşemesi gibi özelleştirmeleri de yapabileceğiz. Özelleştirme özellikleri ise bu kadarla sınırlı değil. kendi kıyafetimiz dışında satın aldığımız mülklerin boyasından iç dekorasyonuna kadar, hatta mobilyaları bile seçebileceğiz.
 
     Sonbahar aylarında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun E3 2010 tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler