Test Drive Unlimited 2'ye Yeni Bir Video

07.05.2010 14:11 Ersin Kılıç


     Yayınlanan ilk ekran görüntülerinden sonra ortaya çıkan ilk videosu ile de farklı bir araba yarışı deneyimi sunacağını kanıtlayan Test Drive Unlimited 2'nin ikinci videosu da yayınlandı.
 
     Oyunun ilk videosu gibi eğlenceli bir müzik ile açılışını yapan bu yeni videoda, oyunun geçeceği mekanlardan biri olan Ibiza adasına, yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Videonun ilk dakikaları ise bir araba yarışından çok karakter simülasyon oyunu havası veriyor. Çünkü bu ilk dakikalarda oyunda uğrayabileceğimiz alışveriş merkezleri ve kıyafet satın alma kısımlarına yer verilmiş.
 
      Videonun ikinci kısmı ise araba galerileri ile devam ediyor ve nihayetinde kendimizi yollarda buluyoruz. Sürüş dinamikleri dışında oyunun ilk videosunda da vurgulanan, gece gündüz döngüsü ve yağış durumunun oyuna etkisi bu yeni videoda da gösterilmiş.
 
     Asfalt yollardan tozlu yollara da geçebileceğimiz ve hasar modunu da barındıracak olan test Drive Unlimited 2'nin bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler