Test Drive: Unlimited Yapımcısı Eden Games Kapandı

11.05.2012 14:44 Levent Polater

 
    Yeni nesil konsollara büyük umutlarla geliştirilen Test Drive: Unlimited, ikinci oyunundan sonra da beklenilen başarıyı gösteremeyince yapımcısı Eden Games için kara günler başladı. Bir süre işçi çıkarma raporları ile başbaşa kalan Eden Games'in bugün yapılan duyuru ile resmen Atari tarafından kapatıldığı bildirildi.
 
    Son malî raporlarında %44 oranında gerileme gören Atari'den böyle radikal bir karar bekleniyordu ve maalesef piyango Eden Games'e patladı. Atari ayrıca anime odaklı Fransız televizyon kanalı GameOne'ı da sattığını bildirdi. Geçtiğimiz sene Champions Online yapımcısı Cryptic Studios da aynı kaderi paylaşmış ve Çin online oyun uzmanı Perfect World'e satılmıştı.

    Atari'nin artık daha fazla mobil oyun pazarına yöneleceği bildiriliyor. iOS ve Android pazarda daha fazla Atari oyununa şimdiden hazır olun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler