Tetris 99 Yakaladığı Başarıyı Fiziksel Kopyayla Taçlandırıyor

10.07.2019 13:55 Nursema Emre

 
Bir zamanların efsanesi Tetris, geri döndü. Halihazırda şubat ayında piyasaya sürülen oyun, klasik sürümünden farklı olarak online ve başkalarıyla yarışabileceğiniz bir yapıya sahip.
 
Nintendo Switch'ten Online üyelik alarak hamladığını düşündüğünüz reflekslerinizi test edebilirsiniz. Üyelik alıp ücretsiz denemek için için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Bunun dışında zaten piyasaya sürülmüş oyunun kutulu versiyonu, artık Avrupa ve Amerika oyuncularına da sunulacak. Nitekim bu kutulu versiyonun avantajı tüm DLC'leri tek bir pakette toplayabilmiş olması.  
 
Nintendo Avrupa'nın yapmış olduğu duyuruya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

 
Geliştiriciliği Arika tarafından üstlenilen ve Şubat 2019 yılında piyasaya sürülen oyun, yalnızca Nintendo Switch için yayınlandı. Nostajik sürümünü hatırlatan oyun, Tetris'in ücretsiz ve çevrimiçi çok oyunculu bir sürümüdür. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tetris 99 Platformlar: Geliştirici: Arika Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 13 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler