The Amazing American Circus PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

26.10.2020 18:39 Gazali Çetinkaya

 
Kart, yönetim ve macera oyunlarını bir araya getiren The Amazing American Circus PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyuruldu.

Geliştiriciliğini Klabater ve Juggler Games'in üstlendiği oyun 2021'de çıkış yapacak.

The Amazing American Circus'ta sirk sahibi ve yöneticisi olarak güçlü bir kart destesi ve pandomim sanatçılarından sihirbazlara kadar yetenekli bir ekip oluşturarak 19. yüzyıl Amerikası'nda gezip sirkler düzenleyeceksiniz.

En büyük düşmanınız seyircilerin canının sıkılması, en büyük silahınız grubun sergileyeceği performanslar. Kartlarınızı akıllıca seçin ve seyircileri eğlendirmeye bakın.
 
Duyuru fragmanı:
 
 
İlk ekran görüntüleri:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing American Circus Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Klabater, Juggler Games Dağıtıcısı: Klabater Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler