The Batman Setinden Batmobile'in Olduğu Fotoğraf Paylaşıldı

28.08.2020 11:05 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz gün yayınlanan fragmanı ile sosyal medyada birden popüler olan The Batman filminin setinden yeni görseller yayınlandı.
 
Sızdırılan bu görsellerde Batman'in aracı Batmobile'i gün ışığı altında görebiliyoruz. Alışılmışın dışında bir tasarımı olduğu için başlangıçta karışık tepkiler almıştı. Şimdi de gün ışığında paylaşılan fotoğraflardan biraz daha ayrıntılı olarak Batmobile'ı görebiliyoruz.
 
Buraya tıklayarak gün ışığındaki Batmobile fotoğraflarına bakabilirsiniz. 
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 29 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 55 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler