The Best of PlayStation Network Vol. 1, Haziran'da

Tokyo Jungle oyun otoritelerinde ilgi çekici ve kaliteli bir oyun olarak değerlendirilmişti
01.05.2013 09:35 Alkan Adakaner


     Sony, Playstation Network'teki en iyi oyunları kutulu olarak satmaya hazırlanıyor. Bu oyunların 4 tanesi bir arada The Best of PlayStation Network Vol. 1 adıyla satılacak. Daha sonra ise diğer nemli oyunlar kutuya girecek.
 
    The Best of PlayStation Network Vol. 1'in içinde Tokyo Jungle, Fat Princess, When Vikings Attack ve Sound Shapes gibi oyunlar yer alacak. Bu paketin fiyatının 20 dolar olacağı ve Haziran ayında satışa çıkacağı söyleniyor. Sadece Tokyo Jungle'ın fiyatının bile 15 dolar olduğunu belirtelim.
 
    Bu arada Sony The Best of PlayStation Network Vol. 1'i kutulu olarak satmaktan da vazgeçebilir. Şu an için bu konu netleşmiş değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler