The Bridge Curse: Road to Salvation PS ve Xbox Konsollarına Geliyor

27.09.2022 12:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı eastasiasoft, Softstar Entertainment tarafından geliştirilen birinci şahıs korku oyunu The Bridge Curse: Road to Salvation'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 2023'ün ilk yarısında yayınlayacağını duyurdu. 
 
The Bridge Curse: Road to Salvation, ilk olarak 24 Ağustos'ta Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Konsol sürümü, mevcut Çince seslendirmeye ek olarak ilk kez İngilizce seslendirmeyi de içerecek.
 
Korku, endişe ve kahkaha gençliğin simgesidir. Arkadaşlarınızla birinci şahıs bakış açısıyla gerçek paranormal deneyimi yaşayın ve hayatta kalmaya çalışın. The Bridge Curse: Road to Salvation, Tayvan şehir efsanesi ve ilgi çekici bir arka plan hikayesi içeren bir korku filmi uyarlamasıdır. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1611430/The_Bridge_Curse_Road_to_Salvation/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bridge Curse: Road to Salvation Platformlar: PC Geliştirici: Softstar Entertainment Dağıtıcısı: Softstar Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler