The Bridge Epic Games Store'da Ücretsiz, Gelecek Hafta Farming Simulator 19

23.01.2020 18:49 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store 2020'de de her hafta ücretsiz oyun ve oyunlar vermeye devam edecek ve bu haftanın ücretsiz oyunu The Bridge.

Aşağıdaki bağlantı aracılığıyla oyunu edinebilirsiniz. Oyun 30 Ocak Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz kalacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalıyor.

epicgames.com/store/tr/product/the-bridge/home
 
The Bridge, oyuncuları fizik ve perspektif önyargılarını kırmasına zorlayan 2D mantık bulmaca oyunudur. Isaac Newton ile M.C.Escher'i buluşturan The Bridge'de yerçekimiyle oynayıp tavanı taban yapabilir ve yapılması imkansız olan mimarilerde serbestçe dolaşabilirsiniz. Gittikçe zorlaşan ve her biri oyuncuyu başarıyı kazandığını hissettirmesi için özellikle eşsiz bir biçimde tasarlanıp detaylandırılan diyarları gezebilirsiniz. The Bridge, kullandığı el çizimi, siyah beyaz litografik stili grafikleriyle oyunların sanat olarak tanımlanmasına örnektir.
 
Gelecek hafta ücretsiz verilecek oyun da Farming Simulator 19.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bridge Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: bulmaca macera Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler