The Crew 2 için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

19.04.2018 07:25 Gazali Çetinkaya

 
 
   IGN, The Crew 2'nin açık dünyasının gösterildiği 12 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
 

Devrim yaratan The Crew 2'nin bu en yeni sürümünde, bugüne dek yaratılmış en muhteşem açık dünyalardan birinde Amerikan motorcu ruhunun heyecanını ta içinde hissedeceksin. Motornation'a hoşgeldin! Amerikanın dört yanında motor sporlarını deneyimlemek için yaratılmış bu devasa, çeşitli, aksiyon yüklü muhteşem oyun alanı seni bekliyor! Bir kıyıdan diğerine, sokak yarışçıları, profesyoneller, off road kaşifleri, ve serbest sürüşçüler her türlü disiplende kozlarını paylaşmak üzere bir araya geliyor. Yüksek oktanlı yarışlarda onlara meydan oku, namını yürüt, dünyayla paylaş!
 
MOTORNATION'A HOŞ GELDİN – KARADA, HAVADA VE DENİZDE ZORLU GÖREVLER SENİ BEKLİYOR
 
Efsanevi mekanlarda sınırları zorla, yeni deneyimler edin. Karla kaplı Rocky Dağlarının üzerinde, bulut ve sisler arasında uç, New York'un arka sokaklarında lastiklerini yak, asfaltları ağlat, Misisipi nehri boyunca yolculuklara çık, Büyük Kanyon'un her metresini keşfet! Rüyalarını süsleyen hiper araçlarını ve efsanevi Amerikan motorlarını kullan, en çevik akrobasi uçaklarının ve su motorlarının dümenine geç. Bu bütünüyle yeniden tasarlanmış Amerika'da eğlenceli ve zorlu deneyimlerin sonu yok!
 
ARAÇLAR ARASINDA ANINDA GEÇİŞ YAP VE %100 KESİNTİSİZ BİR DENEYİM YAŞA
 
The Crew 2'de favori aracının direksiyonuna geçip açık bir dünyayı keşfediyorsun. Fast Fav özelliği sayesinde, tek bir tuşa basarak bir araçtan diğerine geç ve bu muazzam ve kesintisiz açık dünyanın sunduğu bütün potansiyeli deneyimle. Rüyalarının arabasına bin ve Los Angeles sokaklarında dolaş, oradan çevik akrobasi uçağının kokpitine geçerek gökdelenlerin üzerine yüksel ve Hollywood'un muhteşem manzadasına yukarıdan bak, sahile ulaşıp Pasifiğin sularına indikten sonra müthiş bir sürat motoruna geçiş yap. Eğlence ve heyecan olasılıkları sınırsız!
 
ŞAMPİYON MU OLMAK İSTİYORSUN, OL
 
Ülkenin dört yanındaki farklı motor sporları gruplarına katıl, sokak yarışçıları, profesyoneller, off roadcular ve serbest stilciler seni bekliyor. Her biri seni yeni yolculuklara çıkaracak, kendi motor sporları disiplini ve kültürleri ile tanıştıracaklar. Yarışlara katıl, meydan okumalara yanıt ver, kendi kişisel tarzını oluştur ve geliştir, rüyalarının araçlarını topla, kişiselleştir ve sergile, ve nihayet Amerikan motor sporları dünyasına damganı vur.
 
BAĞLANTILI BİR DÜNYADA PAYLAŞ VE PARLA

The Crew 2 dünyasında kişisel başarılarını ve unutulmaz anlarını arkadaşlarınla ve diğer oyuncularla paylaş, rekorlar kır, adını en başa yazdır! Ulaştığın her başarı, diğer oyunculara bir meydan okuma olarak kaydedilecek, diğerlerinin başarıları da senin için tabii. En iyi anlarını kaydetmek ve paylaşmak sadece bir tık uzakta. 

 
   The Crew 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 29 Haziran'da çıkacak.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ivory Tower Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler