The Curious Tale of the Stolen Pets 14 Kasım'da VR için Çıkacak

24.10.2019 16:48 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Fast Travel Games, sanal gerçeklik oyunu The Curious Tale of the Stolen Pets'in 14 Kasım'da PSVR, Oculus Rift & Quest, HTC Vive, Valve Index ve Windows Mixed Reality için $14.99/€14.99/£11.99 fiyattan çıkacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Çocuksu bir harikanın etkileşimli öyküsünü yaşayın! Sıfırdan VR için oluşturulmuş harika minyatür dünyaları keşfederek çalınmış evcil hayvanların gizemini çözmesi için büyükbabanıza yardımcı olun. Karlı bir manzarada karı eritmek bir saç kurutma makinesi kullanın! Yüzeyin altında kısmen gizlenmiş bir korsan geminin enkazını arayın! Etkileşimlerle ve rengarenk bir hayatla dolu her dünya benzersizdir.
 
KEYİF VERİCİ BİR ÖYKÜ
Büyükbabanızın sesinin rehberliğinde çocukluğunuzun hayali maceralarına ve birlikte yarattığınız dünyalara geri dönün. Neşeli bir geçmişi ve kız kardeşinizle sıkıntılı ilişkinizi yeniden ele alın.
 
HUZURLU BULMACA DENEYİMİ
Ellerinizi kullanarak hafif bulmacaları çözerek oyunda ilerleyin; ipuçlarını tetiklemek ya da gizli evcil hayvanları ortaya çıkarmak için her dünyadaki etkileşimli parçaları tutun, itin, bırakın ve döndürün.
 
GİZEMLİ HARİKA DÜNYALARI
Her minyatür dünya ayrıca VR'da keyifli oynanış kullanılarak ortaya çıkarılan gizli jetonlar içerir: Hararetli bir volkanın arkasına göz atın ya da buzlu bir gölün dibini tarayın. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Curious Tale of the Stolen Pets Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Fast Travel Games Dağıtıcısı: Fast Travel Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler