The Dark Pictures Anthology: Little Hope'dan İlk Detaylar Paylaşıldı

27.02.2020 19:57 Özgür Eroğlu

 
Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games'in korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin ikinci oyunu Little Hope'dan ilk detaylar paylaşıldı. Yayıncı Bandai Namco, oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yaz yayınlanacağını açıkladı.
 
Oyunun tanıtım yazısını, fragmanını ve görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Her oyun; gerçek dünya olayları, kurgu ya da efsanelerden oluşan yeni hikaye, karakterler ve ortam içerir. The Dark Pictures Anthology'deki her oyun, tek veya çok oyunculu olarak oynanabilen bir sinematik korku deneyimi yaşatacak.  
 
Little Hope, The Dark Pictures Anthology'nin ikinci oyunu olacak. Terk edilmiş Little Hope kasabasında mahsur kalan dört üniversite öğrencisi ve profesörleri, aşılmaz bir sisin içinden geçerek, kabus gibi görünen hayaletlerden kurtulmalı.
 
- Little Hope'a Hoş Geldiniz: 17. yüzyılda yaşanan korkunç olaylara tanık olun.
- Ruhlarını Kurtar: Sizleri durmak bilmeden takip eden, kabus gibi görünen hayaletlerden kaçın. 
- Yalnız Oynamayın: Çevrimiçi olarak bir arkadaşınızla veya çevrimdışı bir şekilde 4 arkadaşınızla birlikte oynayın. Hikayenizi paylaşın, ekibinizi kurtarmak için akıllıca iş birliği yapın. Buraya giren herkes umuttan vazgeçsin.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures Anthology: Little Hope Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler