The Dark Pictures: Man of Medan için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

15.05.2019 10:45 Gazali Çetinkaya

 
Game Informer, Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games'in yeni korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan için 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Dark Pictures Anthology yeni korku deneyimleri sunmak için tasarlanan bağımsız sinematik korku oyunu serisi olacak. Her bir oyun birbirinden bağımsız olacak ve yeni bir hikaye, yeni yerler ve yeni oyuncu karakterleri içerecek.

The Dark Pictures Anthology'nin ilk oyunu Man of Medan'da dört genç Amerikalı İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir enkazı bulmak için Güney Pasifik'te bir dalış gezisine çıkar. Fırtınanın bastırmasıyla birlikte gezileri kabusa döner. Kim yaşayacak? Kim ölecek?

Oyuncular geminin kaptanı da dahil olmak üzere beş karakterin rolünü üstlenebilecek.

Her bir oyun dallanan hikayeleri, yolları ve sayısız sonları ile tekrar oynanabilir şekilde tasarlanacak. Oyuncuların vereceği kararlar karakterlerin hayatta kalması için büyük önem taşıyacak. 

 
The Dark Pictures: Man of Medan bu yaz PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures: Man of Medan Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler