The Dark Pictures: Man of Medan İlk Geliştirici Günlüğü

28.11.2018 20:52 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games, sinematik korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan için ilk geliştirici günlüğünü yayınladı.
 
Geliştirici günlüğünde Supermassive Games ekibi hayalet geminin tasarımı ve seslerin gerçekliği (örnek olarak kapı sesleri) bahsediliyor. Her bir detay oyunculara mümkün olan en korkunç ve atmosferik deneyimi sağlamak için tasarlanmış.
 
The Dark Pictures Anthology düzenli aralıklarla yeni ve dehşet verici bir deneyim sunmak için tasarlanan bağımsız sinematik korku oyunu serisi olacak. Hiçbir oyun birbiriyle bağlantılı olmayacak ve yepyeni bir hikaye, mekan ve karakterler sunacak. İlk oyun Man of Medan'da dört Amerikalı genç İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir enkazı bulmak için bir dalış gezisine çıkıyor. Fırtınanın bastırmasıyla birlikte gezileri kabusa döner.  
 
The Dark Pictures: Man of Medan 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures: Man of Medan Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler