The Division 2: Warlords of New York'un Erişime Açılma Saati ve İndirme Boyutları

02.03.2020 14:08 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Massive Entertainment'ın yaptığı The Division serisinin ikinci oyunu The Division 2'nin yeni genişleme paketi "The Division 2: Warlords of New York" geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.
 
Genişleme paketi 3 Mart'ta yayınlanacak. Ancak şu anda oyunun bulunduğu tüm platformlar bir bakıma girdi ve hem oyunun yeni güncellemesi, hem de genişleme paketi için düzenleme yapılıyor. Yeni ek pakete dair tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.
 
İndirme Boyutu 
 
Warlords of New York, oyunun 8.1 güncellemesi ile birlikte sunulacak ve eğer pakete sahip değilseniz bile bu güncellemeyi yapmanız gerekiyor. Oyunun şu anda son sürümüne sahip olduğunuzu varsayarsak, yeni güncellemenin platformlara göre indirme boyutları şu şekilde:
 
PC: 42GB.
PS4: 14-16GB.
Xbox One: 60GB. 
 
Eğer oyunu da henüz indirmediyseniz ve yeni genişleme paketi ile oyuna dönmek istiyorsanız veya ilk kez satın aldıysanız, indirmeni gereken boyutlar platformlara göre şu şekilde:
 
PC: 60GB.
PS4: 114-118GB.
Xbox One: 70-74GB.
 
Çıkış Saati
 
Oyuna ve ek pakete PC üzerinden sahip olanlar, konsol sahiplerine göre biraz daha erken oynayabilecekler. Oyunu PC'deki hangi mağazadan aldığını önemli değil hepsi aynı anda erişime açılacak. PC sahipleri için şu anda ek paket erişime açılmış durumda.
 
Konsol sahipleri ise dediğimiz gibi biraz bekleyecek. Ek paket, PlayStation 4 ve Xbox One için yarın yani 3 Mart'ta Türkiye saati ile 11:00'da erişime açılacak.
 
Ek Paketin Tanıtım Yazısı:
 
The Division 2'de, Washington DC'nin tehlikelerle dolu dinamik açık dünyasını keşfederken yok olmanın eşiğindeki ülkeyi kurtar. Çevrimiçi co-op veya rekabetçi PvP modunda arkadaşlarınla birlikte veya onlara karşı dövüş.

Warlords of New York genişletmesinde, New York'u ele geçirmiş eski Division ajanı Aaron Keener'a karşı savaşıyorsun. Division eğitimi almış fakat onun ilkelerini terk etmiş bu yozlaşmış ajan New York'a hükmediyor.

- 30. seviye takviye ile doğrudan Warlords of New York görevine dal
- Tek oyunculu veya çevrimiçi co-op modunda oyna
- Salgınla yerle bir olmuş bir ülkede sürükleyici bir hikayeyi deneyimle
- İki açık dünyayı keşfet: Washington DC ve New York
- Kendi Division ajanını yarat ve geliştir
- Karanlık Bölgelerde müthiş PvP savaşlarda oyna
- Tematik üç aylık sezonlar ve genişletilmiş oyun sonu  
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler