The Division 2'nin İçerik Desteği 2021 ve 2022'de de Devam Edecek

10.02.2021 09:12 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, The Division 2'nin içerik desteğini uzun bir süre daha devam ettirmeyi planlıyor.
 
Ubisoft CEO Yves Guillemot, Massive Entertainment'ın geniş bir stüdyo olduğunu ve dünyanın dört bir yanından birçok stüdyodan yardım aldığını belirterek The Division 2'ye bu yıl ve ondan sonraki yılda da yeni içerikler geleceğini açıkladı.
 
The Division 2 için en son geçtiğimiz hafta 12.1 güncellemesi yayınlandı. Yeni nesil konsollarda iyileştirmeler, Resident Evil etkinliği ve Optimization Station özelliğinde değişiklikler içeriyordu. The Division 2 oyuncularını ileride neler beklediğine dair bir bilgi verilmedi.
 
Massive Entertainment ayrıca yeni Avatar ve Star Wars oyunu ile meşgul.

Hikaye odaklı açık dünya Star Wars oyununun geliştirme süresinin erken aşamalarında olduğu ve Avatar oyundan sonra çıkacağı ifade edildi. Avatar oyunu ilk olarak 2017'de duyurulmuştu ve Nisan 2022 - Mart 2023 tarihleri arasını kapsayan mali yıla ertelendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 14 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler