The Division Duyurusuna Nasıl Hazırlanıldı?

21.07.2013 17:49 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz ay yapılan E3 etkinliğinin belki de en çok beğeni gören oyunu The Division'du. Her türden oyuncuyu kendisine çekmeyi başaran The Division'un duyurusuna Massive Entertainment nasıl hazırlandı?
 
    Ubisoft'un YouTube kanalında The Division'un perde arkasına yönelik bir video yayınlandı. Bu videoda E3 öncesi son rütuşlarla ilgili röportajlar yapılırken, E3 günüyle ilgili de bazı sahneler gösteriliyor. Videoda en çok dikkat çeken nokta ise oyunun yönetmeni Nicklas Cederstorm'un anlattığı kamp hikayesi oluyor.
 
    Cederstorm'un belirttiklerine göre ekip olarak birkaç kişi, The Division'un temasındaki 'yokluğu' anlamak için üç günlük bir kamp yapmışlar. Cederstorm, zor geçen bu kampla ilgili videoda "Bir daha asla..." yorumunu yapıyor.
 
Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 2 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler