The Division'ın PC Betası Hilelerle Boğuşuyor

01.02.2016 12:34 Tunahan Safdır


     The Division her ne kadar başarılı bir beta sürecine adım atmış olsa da PC tarafında hile problemi ile oyuncuların başını ağrıtmaya başladı. Çeşitli yabancı forumlarda hile sorunlarını dile getiren oyuncuların sayısı azımsanmayacak derecede fazla.
 
     Hilelerin ortaya çıkmasında önemli sebeplerden biri olarak oyunun istatistiklerinizi bir istemci üzerinde depolaması ve siz oyuna girerken bu istemcide herhangi bir değişilik olup olmadığını kontrol etmeden bağlantınızı sağlaması. Yani bu yolla sıfır tepme ve sınırsız mermi gibi haksız üstünlükler sağladığınızda bunlarla oyun alanında istediğiniz gibi at koşturabiliyorsunuz. Çünkü bu konuda bir denetleme yok. İşi ileri boyutlara götürüp wall-hack, görünmezlik gibi noktalara taşıyan oyuncular bile mevcut.
 
     Ubisoft cephesinde ise sakin bir hava hakim. Konu hakkında yapılan açıklamalar klasik olarak beta sürecine bağlanıyor ve ekibin konu üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Ancak durumdan hoşnut olmayan bazı oyuncular hile problemleri yüzünden PC sürümü için ön siparişlerini iptal ettiklerini ve oyunun konsol sürümünü alacaklarını belirtmekteler.
 

     Sizin böyle bir durumda tercihiniz ne yönde olurdu? Hile sıkıntısına karşılık teknik detaylarından dolayı PC sürümünü mü tercih ederdiniz? Yoksa hilesiz aşım ağrısız başım diyerek konsol sürümünü mü tercih ederdiniz? Fikrinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 29 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler