The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni 8K Doku Paketi Yayınlandı

06.06.2023 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Arthas', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls IV: Oblivion için oyunun kanalizasyon kısımlarını elden geçiren yeni bir 8K Doku Paketi yayınladı. Bu paketin boyutu 760 MB olarak karşımıza çıkıyor. Doku paketinin ayrıntılarını gösteren bir video da şu anda yayınlanmış durumda.
 
Yeni doku paketi bölgelerin alt kısımlarını iyileştiriyor
 
 
 
Oblivion Sewers adlı bu pakette haritanın alt kısımlarını yani kanalizasyon bölgelerini düzenleyen çeşitli yükseltmeler bulunuyor. Mod geliştiricisi Arthas, bu yeni dokuları oluşturmak için Gigapixel AI ve Adobe Photoshop uygulamalarını kullanıyor. Başka bir deyişle mod geliştiricisi orijinal dokuların görünümlerini iyileştiriyor ve bu kapsamda temel sürümün sanat tarzını koruyor. 
 
Bu doku paketi oyunun yalnızca kanalizasyon kısımlarını iyileştirdiğinden dolayı diğer HD doku paketleriyle uyumlu olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu paketi diğer modlarla beraber kullanabilirsiniz. Doku paketinin linkini ve tanıtım fragmanını aşağıdan görebilirsiniz.
 
Mod linki:
 
Oblivion Sewers textures 8K
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler