The Elder Scrolls V: Skyrim VR Steam'e Geliyor

15.03.2018 07:18 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda Softworks, The Elder Scrolls V: Skyrim VR'ın 3 Nisan'da Steam'e geleceğini duyurdu.

   Steam versiyonu HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları ile uyumlu olacak. The Elder Scrolls V: Skyrim VR şu anda 266,00 TL fiyat ile Steam'de ön siparişte.
 
   The Elder Scrolls V: Skyrim VR Kasım 2017'de PlayStation VR için çıkmıştı.
 

Bethesda Game Studios sanal gerçeklik için tüm ayrıntılarıyla, gerçek bir açık dünya oyununu sunar. Skyrim VR, muhteşem bir epik fantezi başyapıtını emsalsiz bir ölçek, derinlik ve sürükleyicilikle yeniden yaratıyor. Skyrim VR, kadim ejderhalarla savaştan yalçın dağların keşfine, istediğin şekilde deneyimleyebileceğin bir açık dünyayı önüne seriyor. Skyrim VR'da, büyük beğeni toplayan ana oyun ile birlikte Dawnguard, Hearthfire, ve Dragonborn eklentileri de bulunuyor.
Elder Scrolls'ta uzun zamandır izine rastlanmayan ejderhalar Tamriel'e geri dönüyor ve İmparatorluğun geleceği pamuk ipliğine bağlı durumda. Ve sen, Ses'in gücüyle doğan kahraman, sen kahinlerin haber verdiği Dragonborn, İmparatorluğun kaderi sadece senin ellerinde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler