The Elder Scrolls V: Skyrim'in NPC'lerini Elden Geçiren Yeni Mod Yayınlandı

02.10.2022 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi Axarien, The Elder Scrolls V: Skyrim içerisinde yer alan 125'in üzerinde NPC'yi elden geçiren için yeni bir mod yayınladı. Axarien'in belirttiği gibi bu mod ile beraber 125 erkek ve kadın NPC elden geçirildi ve görünümleri geliştirildi.
 
Mod, genellikle ana oyunun NPC'lerini değiştiriyor. Bununla beraber, Hearthfire, Dawnguard ve Dragonborn DLC'lerinden/genişletmelerinden birkaçını da kapsıyor. 
 
Modu buradan indirebilirsiniz 
 
Bu modun Orijinal/Eski Sürüm için değil, Skyrim Special Edition için olduğunu da belirtelim. Aşağıda, elden geçirilmiş NPC'lerin bazılarını gösteren ekran görüntülerini de bulabilirsiniz. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 10 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler