The Evil Within 2'nin Ana Odağı Hikaye Anlatımı

10.08.2017 09:48 Gazali Çetinkaya

 
   Famitsu ile konuşan Shinji Mikami ve devam oyununun yönetmeni John Johanas The Evil Within 2 hakkında ufak tefek bilgiler verdi.
 
   Shinji Mikami ve John Johanas tarafından belirtilene göre, The Evil Within 2'nin en büyük odak noktası hikaye anlatımı. Geliştirici ekip devam oyununu sadece çok daha korkunç bir oyun yapmak istemedi, orijinal oyunda kurulan ortam için en iyi hikayeyi oluşturmak istedi. Ayrıca oyunun ikinci yarısının özellikle ilgi çekici olması sebebiyle geliştirici ekip zorluk yüzünden oyuncuların oyunu bırakmamasını öneriyor.
 
   Zorluktan bahsetmişken, oyunun başında Casual, Survival ve Nightmare olmak üzere üç adet zorluk seviyesinin bulunacağı da doğrulandı.
 
   Bir de, Shinji Mikami ve John Johanas The Evil Within 2'de oyuncuya ilk oyuna göre daha fazla özgürlük sunulacağını belirtti. Oyuncular bölümleri biraz daha geniş alanlarda ister aksiyona girerek isterse de gizli bir şekilde ilerleyerek tamamlayabilecek.
 
   The Evil Within 2'nin resmi tanıtım yazısı şu şekilde: "Dedektif Sebastian Castellanos her şeyini kaybetti. Ama kızını kurtarma şansını yakaladığında korkunç STEM dünyasına tekrar girecek. Dünya etrafında eğilip bükülürken her köşeden korkunç tehlikeler doğacak. Sebastian bu zorluklarla silahlarını ve tuzaklarını kullanarak mı yüzleşecek yoksa hayatta kalmak için gölgelere mi saklanacak?"
 
   The Evil Within 2, 13 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 12 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler