The Evil Within 2'nin Denuvo Koruması Oyun Çıkmadan Önce Kaldırılmış

16.10.2017 15:14 Tunahan Safdır

 
     Video oyunlar için en önemli problemlerden biri korsan kullanım. Ancak bazen çözüm yöntemleri problemin kendisinden daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. DRM koruması olarak Denuvo kullanan oyunların son dönemlerde yaşadıkları buna en güzel örnekler olarak gösterilebilir. Son örnek ise The Evil Within 2.
 
     The Evil Within 2'nin korsan çalışmaları henüz oyun piyasaya sürülmeden sonuç verince, Bethesda oyunu DRM koruması olmadan piyasaya çıkardı. Yani Denuvo koruması ile çıkış yapması planlanan oyun bu nedenle Denuvo'suz çıkış yaptı. Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Middle-Earth: Shadow of War, henüz 24 saat geçmeden kırılınca işlevselliği tekrar gündeme taşınan Denuvo için durum pek iç açıcı gözükmüyor.
 
     DOOM, Inside, Titanfall 2, Hitman ve Mass Effect: Andromeda gibi DRM korumasını sonradan kaldıran oyunlar listesine adını yazdıran The Evil Within 2'den sonra yapımcıların bu koruma yöntemlerine ne ölçüde rağbet gösterip göstermeyeceğiyse merak konusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler