The Evil Within'in Açılışı Sızdı (Spoiler!)

03.09.2013 11:35 Talha Aynacı

 
   Şayet oyunu heyecanla bekleyenlerdenseniz ve her adımıyla kendiniz keşfetmek için can atıyorsanız bu videoyu es geçmenizi tavsiye ederiz.

   Shinji Mikami'nin büyük heyecanla beklenen, son yayınlanan oynanış videosu ile bizi biraz hayal kırıklığına uğratan The Evil Within isimli hayatta kalma / korku oyununun giriş sinematiği internete sızdı.

   Video Dedektif Sebastian Castellanos'un ekibiyle birlikte bir akıl hastanesine gelmesiyle başlıyor. Kendilerinden önce gönderilen (evet, Resident Evil 1 kokuyor) polis ekibinden hiç kimselerin ortalarda gözükmemesiyle ortada gayet tabii bir anormallik olduğunu sezen ekibimiz içeriye girerek olayların akıbetini ortaya çıkarmaya çalışıyor.


? ile AGBLeaks
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 3 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 4 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler