The Evil Within'in PC Güncellemesi Geldi

30.10.2014 01:02 Tayfun Kumaş

 
    Tango Gameworks'un yayınladığı ve Bethesda'nın dağıtımını yaptığı The Evil Within'in beklenen PC güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte oyuna FPS kilit ayarı ekleniyor. Bunun yanı sıra 30 ve 60 FPS kilidi arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

    Oyundaki bir diğer önemli nokta ise film şeridi sorunlarıydı. Güncellemeyle beraber film şeridi ayarı geldi ve film şeridini kaldırabilmeniz için arayüz ayarı da eklendi. Bunun yanı sıra diğer görsel sorunlar da ortadan kalktı.

    Artık The Evil Within'i 30 FPS'den 60 FPS'ye çıkardığımız zaman yaşanan sorunlar ortadan kalkıyor. Çünkü zaman zaman FPS düşüşleri yaşatıyordu ve bu düşüşlerle yaşanan kasmalar oyunu oynanmaz hale getiriyordu. Bu sorun da 60 FPS'de kalktı. Böylelikle 60 FPS seçeneğinde rahat rahat takılabilirsiniz ve oyundan daha iyi performans alabilirsiniz. Güncelleme Steam üzerinden aktiftir.
 
    Ayrıca The Evil Within'in FPS kilidini kırmak için buradan yardım alabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 3 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 4 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler