The Expanse: A Telltale Series için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

03.06.2023 15:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Telltale Games ve Deck Nine tarafından ortaklaşa geliştirilen hikaye, macera, aksiyon oyunu The Expanse: A Telltale Series için hikaye fragmanı yayınlandı. Fragman kapsamında oyunda bulunan karakterlerden bazıları, oyunun sahip olduğu bilim kurgu teması, bazı atmosferler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Klasik Telltale yapısına sahip yeni bir macera geliyor
 
 
 
The Expanse: A Telltale Series'in ilk bölümü 27 Haziran'da geliyor. 1. bölümle beraber diğer bölümler iki hafta arayla biz oyunculara sunulması planlanıyor. Klasik Telltale oyun yapısını bizlere aktaracak olan yapımda seçimler çok önem arz ediyor. Seçimlerle beraber oyunun gidişatına dokunabiliyor ve bu oyunda her bir oyuncu farklı bir sona doğru ulaşabiliyor.
 
Bu en yeni Telltale macerasında, yer çekimsiz ortamlara adım atabiliyor ve enkaz halindeki gemileri temizlemekten isyandan sağ çıkmaya ve oradan da korkunç korsanlarla savaşmaya kadar zor seçimler yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Camina Drummer adlı karakteri kontrol edeceğimiz oyunun hikaye fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
The Expanse: A Telltale Series hikaye fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler