The Flash Filmi Her Şeyi Sıfırlayacak

13.09.2020 10:56 Özgür Eroğlu

 
DC evreninin en önemli karakterlerinden biri olan The Flash'in filminden sonunda yeni detaylar paylaşıldı. 
 
Dün düzenlenen etkinlikte filmin yapımcısı Barbara Muschietti'den filme dair bazı bilgiler açıklaması istendi. Her ne kadar çok fazla şey söylemeye çalışmasa da önemli detaylar paylaşıldı.
 
Söylediğine göre filmde çok fazla karakter bulunacak. Çünkü bu film tüm karakterlerin ve zaman çizelgelerinin arasında köprü görevi görecekmiş ve bu filmin her şeyi sıfırlayacakmış.
 
Geçtiğimiz haftalarda filme iki tane Batman olacağı açıklanmıştı. Belli ki biraz karmaşık bir film olacak ama sanırım DC sinema evrenindeki karmaşıklığı da böyle çözmeye çalışacaklar. 
 
Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton ve Ben Affleck. The Flash filmi 3 Haziran 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler