The Game Awards Bu Yıl Online Olarak Düzenlenecek

24.08.2020 20:08 Gazali Çetinkaya

 
Yılın en iyi oyunlarının ödüllerini teslim aldığı ve çok sayıda yeni oyun tanıtımına ev sahipliği yapan The Game Awards etkinliği bu yıl da düzenlenecek fakat farklı bir formatta.

Geoff Keighley'nin IGN'e yapmış olduğu açıklamaya göre The Game Awards bu yıl online olarak düzenlenecek ve şimdiye kadarki en büyük The Game Awards etkinliği olması bekleniyor.
 
"Bu yılki gösteri için çok ilginç bir planımız var. Bir sürü insan ertelenecek mi diye soruyor fakat kesinlikle ertelemeyeceğiz. İlerleyen haftalarda daha fazla bilgi paylaşacağız ve muhtemelen şimdiye kadarki en büyük gösterimiz olacak."
 
"Tabii ki de 10 bin kişiyi tek bir odaya sokmayacağız. Gamescom'u nasıl yapacağımıza baktığınızda The Game Awards için de az çok fikir sahibi olacaksınız. Odada kesinlikle benim dışımda kişiler de olacak, kazananları duyuracağız. Önceden kaydedilmiş bir gösteri olmayacak, canlı olarak gerçekleştirilecek." 
 
Etkinliğin düzenleneceği net tarih henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıl 13 Aralık'taydı.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler