The Game Awards'ta Ghost of Tsushima'dan Oynanış Videosu Göreceğimiz Onaylandı

12.12.2019 00:50 Özgür Eroğlu

 
PlayStation 4'ün önümüzdeki yıl çıkması beklenen ve gelecek yılın en iyi oyunlarından biri olmaya aday olan Ghost of Tsushima'dan uzun zamandır yeni bir bilgi alamıyorduk. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen State of Play etkinliğinde küçük bir teaser görmüştük ve devamının The Game Awards'ta olacağı söylenmişti.
 
The Game Awards'ı düzenleyen Geoff Keighley konu ile ilgili hayranları heyecanlandıran bir tweet attı. Geoff Keighley etkinlikte en uzun galanın Ghost of Tsushima için olacağını ve sinematik fragman dışında oynanış videosu göreceğimizi de söyledi.
 
Oyunun çıkış tarihinin açıklanacağı da söyleniyor ancak resmi bir bilgi yok. The Game Awards 2019, 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler