The Game’den Okullara Eğlenceli Destek

12.09.2017 19:48 Gazali Çetinkaya

 
   The Game For Big Kids, gelenekselleşen okul öncesi partisiyle kapılarını bir kez daha hem eğlendirmek hem de eğitime destek olmak için açıyor.
 
   Point Hotel Barbaros bünyesinde bulunan dijital etkinlik merkezi The Game For Big Kids, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Back to School Party ile sonbahar dönemine bol eğlenceli bir giriş yaparken, eğitime destek vermek isteyen tüm gönüllüleri de bir araya getirecek. 
 
   Giriş Ücreti Yerine Kitap
 
   18 yaş ve üzeri her eğlence tutkununun katılabileceği Back to School Party için getirilen en az 1 adet kitap geceye ücretsiz giriş bileti sayılacak ve giriş yapan misafirlerden elde edilen kitapların tamamı Mercedes –Benz Türkiye Ulaşım sponsorluğunda ihtiyaç sahibi köy okuluna bağışlanacak. 
 
   Kurumsal şirket çalışanları ağırlıklı olmak üzere oldukça geniş bir kitleyi bünyesinde barındıran The Game’in gerçekleştireceği bu anlamlı gecede, tüm davetlileri çeşitli yarışmalar ve sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Oyun, dans, müzik ve doyasıya eğlencenin hâkim olacağı parti, sınıf temalı dekoruyla, misafirlerine nostalji dolu anlar yaşatacak. 
 
   Bağış İçin Yeni Rota Siirt 
 
   Proje, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da eğitimlerini sınırlı kaynaklarla tamamlamaya çalışan okulların bulunduğu bölgelere ağırlık vermeye özen gösteriyor. Daha önce Şırnak, Mardin ve Edirne’deki köy okullarına kitap ve kütüphane yapımı yardımlarının ulaşmasına vesile olan Back to School Party’nin bu yıl ki rotası ise Siirt’in Sarısalkım Köyü’nde bulunan Sarısalkım İlkokulu olarak belirlendi. 
 
   Bu özel ve anlamlı etkinliğin parçası olmak ve çocukların eğitimine katkı yapmak için siz de 22 Eylül Cuma günü saat 20.30’da Point Hotel Barbaros’taki yerinizi alın. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler