The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale Bu Yaz PC için Çıkacak

26.05.2020 16:38 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı En Widunderlig Produktion ve geliştirici Markus with friends, The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale'ın bu yaz PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

Demo sürüm oyunun resmi websitesi üzerinde ulaşılabilir durumda. İndirmek için mail adresinizle birlikte haber bültenine kayıt yaptırmanız gerekli.

The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale point-and-click adventure, görsel roman ve sıra tabanlı strateji türlerini birleştiren bir yapım.
20. yüzyılın ortalarında hayali bir Avrupa ülkesinde geçen oyunda Kristal adlı bir karakterin rolünü üstlenerek elle çizilmiş görsellere sahip ortamları keşfedecek, renkli karakterlerle tanışıp onlarla etkileşime geçecek, diyalog seçimlerinin ve bu seçimlerin sonuçlarının olduğu bir hikaye dinleyecek ve rakiplerinizin güçlü ve zayıf yanlarını çözmeye çalıştığınız bulmaca gibi sıra tabanlı savaşlara katılacaksınız.

Genişletilmiş tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale Platformlar: PC Geliştirici: Markus with friends Dağıtıcısı: En Widunderlig Produktion Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 36 Sn önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 18 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler