The King of Fighters XV için Whip Fragmanı Yayınlandı

12.11.2021 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
SNK, The King of Fighters XV için oynanabilir yeni karakter Whip'i (Shiho Kikuchi tarafından seslendirildi) tanıtan bir fragman yayınladı.
 
1994'te ilk çıktığı günden bu yana KOF dövüş oyunu serisi, ilgi çekici karakterleri ve benzersiz oyun sistemi ile dünyayı yepyeni heyecanlara sürüklüyor. Serinin son oyunu çıktığından bu yana altı yıl geçti ve şimdi KOF XV grafikler, sistemler ve çevrim içi deneyimi açısından serinin eski oyunlarının tamamını geride bırakıyor. 
 
Öne çıkan özellikler 
 
- Oyunun çıkışında toplamda 39 oynanabilir dövüşçü olacak.
- Klasik popüler karakterler, ölümden geri dönen kahramanlar ve kötü karakterler, yeni meydan okuyanlar ve çok daha fazlası! KOF tarihinin en muhteşem rüya karşılaşması başlamak üzere.
- KOF'ın öyküsü zirveye çıkıyor. 
- Serinin savaş sisteminin en yüksek noktası
- Kolay ve çok yönlü çevrim içi oyun
- KOF XV eğlenceli içeriklerle dopdolu 
 
The King of Fighters XV, 17 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1498570/THE_KING_OF_FIGHTERS_XV/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The King of Fighters XV Platformlar: PC Geliştirici: SNK CORPORATION Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler