The Last Guardian TGS'de Gösterilebilir

07.08.2010 16:52 Alkan Adakaner

 
 
     Playstation 3'ün en merak edilen oyunlarından birisi de hiç kuşkusuz The Last Guardian'dır. ICO ve Shadow of the Colossus'un devamı niteliğindeki oyun Sony'ye bağlı Team Ico tarafından geliştiriliyor.
 
    E3'te hakkında herhangi bir duyuru yapılmayan ve büyük hayal kırıklığı yaratan The Last Guardian'ı TGS'de görme şansımız ise bir hayli fazla. Serinin yaratıcısı Ueda Fumito'nun Twitter'dan yaptığı açıklamada "Tokyo Game Show'da birşeyler gösterebilmemiz gerekir" sözlerini söylemesi umudumuzu daha da arttırdı.
 
      Ayrıca Ueda www.fumi.to adresinde yukarıda gördüğünüz çizimi yayınladı. Bu çizimde The Last Guardian'daki ana karakterlerimizi görüyoruz. Sitede başka bir şey olmaması da şaşırtıcı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Fallout New Vegas Modu Oyuna Fizik Tabanlı Araçlar Ekliyor 6 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Yarın Başlıyor! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce eFootball 7. Sezon: King of The Contitent İle Futbol Dolu Bir Yaza Merhaba Deyin! 3 Saat önce Steam'e Büyük Dolandırıcılık Davası (Video) 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler