The Last Guardian, Tamamen Hazırlandığında Çıkacak

16.06.2012 00:46 Erkut Köse


   Playstation 3'ün merakla beklenen özel oyunlarından biri olan The Last Guardian'ın yapım süreci ile ilgili önemli bir açıklama, yazılım geliştirme sorumlusu Scott Rohde'den geldi.
 
    Rohde, yapımın tamamen bitmeden ve herşeyiyle hazır olmadan piyasaya çıkmayacağını belirtti ve "İsteseydik bitmemiş bir oyunu satışa sunabilirdik. Bu çok kolay olurdu. Ama bizim için esas öncelik oyunculardır. Bu yüzden oyunun hazır olmasını bekleyeceğiz" şeklinde bir açıklama yaptı.
 
   Oyuncuların oyun hakkında çok sabırsız olduğu bir gerçek. Ama eminim ki kimse bitmemiş ve hatalarla dolu bir oyunu oynamak istemez. Bu yüzden bu bekleyişe katlanmak ve sabretmek yine biz oyunculara düşüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler