The Last Guardian'da Move Desteği Olabilir

20.09.2010 10:07 Alkan Adakaner


 
      Sony, Playstation 3'ün en önemli oyunlarını Move destekli çıkarma amacında ve bu projeye de ciddi destek veriyor. Şimdi Move'u çok önemli bir oyunun daha desteklemesi gündemde. Bu oyun The Last Guardian.
 
      ICO serisinin 3. oyunu ile ilgili Dengeki Online'a konuşan geliştirici Team ICO'nun başındaki kişi Fumito Ueda, The Last Guardian'ın piyasaya Move destekli olarak çıkabileceğini söyledi. Eğer oyun Move desteği sunarsa bu bir zorunluluk değil sadece seçenek olacak, yani Joy Pad'lerimiz ile de The Last Guardian'ın keyfini çıkarabileceğiz.
 
      2011 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkacak olan The Last Guardian öncesi ICO ve Shadow of the Colossus adlarındaki serinin ilk iki oyununun Team ICO Collection adı altında Bahar mevsiminde satışa çıkacağını da hatırlatalım.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler