"The Last Guardian'ı Geliştirmek Kolay Değil"

The Last Guardian, ICO serisinin üçüncü oyunu olacak
17.08.2011 22:34 Alkan Adakaner


    Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida'nın açıklamasına göre The Last Guardian'ın geliştirme süreci bekledikleri hızda ilerlemiyor. Yoshida'nın açıklamaları şu şekilde:

     "The Last Guardian ekibi geliştirme sürecini devam ettiriyor. Gelişim süreci ile ilgili öngörüde bulunmak çok zor, ama beklediğimiz kadar hızlı gitmiyor ve geliştirici takım büyük baskı altında. Ama oyunu hala geliştiriyoruz, yani desteğe devam etmek ve gelecekte verilecek harika haberlere odaklanmayı istiyorum."
 
    Sony Computer Entertainment Japan'ın Team Ico takımı tarafından geliştirilen (Sony'nin belki de en yetenekli elemanları burada) The Last Guardian'ın sıradan bir oyun olmadığını belirtelim. Bu serinin bölüm tasarımları ve oynanışı her zaman kendine has olmuştur ve düşünsel olarak oyunun dünyasının oldukça derinlere gittiğini de belirtmek gerek.
 
    Tokyo Game Show'da en azından bir videosunu görmeyi umduğumuz The Last Guardian umarız daha fazla gecikmez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bilim Kurgu Temalı Rol Yapma Oyunu Exodus'tan Yeni Fragman 2 Saat önce Gears of War: E-Day Fragmanı Gerçek Zamanlı Görüntülerden Oluşmuyordu 4 Saat önce Prince of Persia: The Lost Crown Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce Yeni Fallout New Vegas Modu Oyuna Fizik Tabanlı Araçlar Ekliyor 9 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Yarın Başlıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler