The Last Guardian'ın Kutulu Sürümü 249 TL ile Satışta

07.12.2016 22:15 Gazali Çetinkaya

   Uzun yıllardır geliştirilen ve beklenen The Last Guardian nihayet bugün itibarıyla Avrupa bölgesi için çıkış yaptı. Son Muhafız olarak yerelleştirilen ve Türkçe altyazı desteği ile birlikte gelen The Last Guardian'ın kutulu sürüm fiyatı ise biraz pahalı. 249 TL kadar.
 
    Her ne kadar 3.parti oyunlarda bu ve bunun gibi fiyatları görmeye alışsak da daha öncesinde Sony tarafından gelen oyunların kutulu sürümlerinde "özel" fiyatlandırma yapılabiliyordu. Son dönemlerdeki kur artışı ile ne yazık ki "özel" fiyatlandırmalar da artık pek mümkün görünmüyor.
 
   En son Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu da 229 TL fiyat ile çıkış yapmıştı. Öyle görünüyor ki kur arttıkça oyun fiyatları da artmaya devam edecek. 
 
   Bu durum tabii ki sadece PlayStation için geçerli değil Microsoft'un özel oyunları da fazlasıyla pahalı. Özellikle Xbox Play Anywhere ile oyunu bir kez alıp iki platform üzerinde
oynama imkanı veriliyor ancak ödenen fiyat zaten 1.5 oyuna denk geliyor.
 
    The Last Guardian'a dönecek olursak oyunun dijital sürümü ise kutuluya nazaran biraz daha uygun. 189 TL. Ancak bu güzel oyunu arşivine katmak isteyen oyuncular 249 TL'yi gözden çıkarmak veya teknoloji marketlerinin yanı sıra diğer satış yapan mağazaları değerlendirmek durumunda.
 
   PlayStation 4'e özel olarak sunulan The Last Guardian'ın resmi tanıtım yazısı şu şekilde:
 
 
   Sevgi ve dostluk
   Sıra dışı yol arkadaşları 
 
"Tuhaf ve gizemli bir diyarda yoldaşlık, güven ve sıra dışı maceralar üzerine unutulmaz bir hikâye, Japan Studio'dan geliyor. 
 
Genç bir çocuk, Trico adında devasa, gizemli bir yaratıkla tanışınca çökmekte olan harabeler ve etraflarını saran kötü tehlikelerle yüzleşen ikili arasında hayatta kalmalarına yardımcı olacak derin, kırılamaz bir bağ oluşur.
 
Hayatta kalma üzerine bu dokunaklı ve duygu yüklü hikâyede sıra dışı ikili birlikte çalışarak tehlikeli engellerin üstesinden gelmek ve bu son derece güzel fantastik dünyanın sırlarını ortaya çıkarmak için birbirleriyle iletişim kurmak zorundadır."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 76 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler