The Last Remnant Remastered PS4 için Duyuruldu

11.09.2018 12:35 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, The Last Remnant Remastered'ı PlayStation 4 için duyurdu.
 
6 Aralık'ta Japonya'da, Kuzey Amerika'da ve Avrupa'da PlayStation Store üzerinden $19.99 fiyat ile dijital olarak çıkış yapacak.
 
Remaster, 2008'de çıkan Xbox 360 versiyonunu temel alıyor ve 2009 PC portunda bulunan tüm ilave içeriklere de sahip. Dahası, remaster yeni bir oyun motoru kullanacak ve daha yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip olacak.  
 
Ayrıca Square Enix 22 Eylül tarihinde Tokyo Game Show 2018 etkinliğinde The Last Remnant Remastered için özel bir yayın düzenleyeceğini duyurdu. Yayına Hiroshi Takai (orijinal yönetmen), Yusuke Naora (orijinal sanat yapıcısı), Kouichirou Sakamoto (remaster yönetmeni) ve Asami Katada (remastered proje asistanı) katılacak. 
 
Ayrıca The Last Remnant PC versiyonunun 4 Eylül 2018'de satıştan kaldırıldığını da hatırlatalım.
 
Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Remnant Remastered Platformlar: PS4 Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler