The Last of Us 2'nin Duyurusu Yakın Zamanda Yapılabilir

25.11.2016 07:29 Gazali Çetinkaya

   PlayStation sahiplerinin bu nesilde en çok görmek istediği oyunların başında gelen The Last of Us 2'nin duyurusu yakın zamanda yapılabilir.
 
   Sızıntı ve söylenti haberlerindeki güvenilirliği ile bilinen “shinobi602” NeoGAF üzerinden bir The Last of Us 2 görselinin altına oyun duyurusu için çok fazla beklemeyeceğimize dair bir yorum attı. 
 
“shinobi602” yorumunda "Belki de o kadar uzun süre beklemek zorunda değilsindir. / Maybe you don't have to wait that long." dedi.
 
 
   PlayStation Experience etkinliği 3-4 Aralık tarihinde gerçekleşecek ancak daha önceki söylentilere göre Naughty Dog orada Uncharted 4 odaklı olarak bulunacak. PlayStation Experience öncesinde ise 1 Aralık tarihinde The Game Awards etkinliği gerçekleşecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 26 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler