The Last of Us 2'nin Gelme Olasılığı %50

22.02.2014 08:01 Alkan Adakaner


     Playstation 3'ün son dönemlerinde çıkarak büyük beğeni toplayan ve çok sayıda oyun otoritesi tarafından yılın oyunu seçilen The Last of Us'ın devam oyunu gelebilir. Bu konuda bazı fikirler olduğu daha önce açıklanmıştı.
 
    Naughty Dog yetkililerinin yeni açıklamalarına göre Sony geliştirilecek oyunlar konusundaki kararları tamamen kendilerine bırakmış. The Last of Us 2'nin geliştirilip geliştirilmeyeceği konusundaki kararı Naughty Dog verecekmiş.
 
    Yetkililer The Last of Us 2'nin çıkma olasılığının şu an %50 olduğunu söylüyorlar.  Bu atada Naugty Dog elemanları Playstation 4'te kendilerini en çok etkileyen şeyi daha fazla bellek olduğunu söylüyorlar. PS3 ile mükemmel grafikler sunan bir stüdyo eminiz PS4'te de şov yapacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler