The Last of Us 2'nin Remastered Sürümü Sızdırıldı! PC'ye Geliyor mu?

07.10.2023 17:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog ekibinde yer alan baş sanatçı, The Last of Us 2'nin potansiyel bir Rmastered sürümünü sızdırmış durumda. LinkedIn sayfasına göre sanatçı, The Last of Us 2 Remastered'ın prodüksiyonunu denetlemekten sorumlu.
 
Yeni bir Remastered sürüm ilerleyen süreçte gelebilir
 
 
 
Tüm söylentilerde olduğu gibi bu sürüm hakkında da elbette beklentileri düşük tutmakta fayda var. Ortaya çıkan bilgilere göre bu bir sızıntı veya yazım hatası olabilir. Hatta belki de sanatçı The Last of Us Part 1'in Remastered sürümünü bile kastetmiş olabilir. Konu hakkındaki görseli aşağıya bırakıyorum.
 
 
 
Söylentiler ve bilgiler sadece bununlar sınırlı kalmıyor aynı zamanda The Last of Us 2 Remastered'ın HBO tarafından yayınlanan dizinin (TLOU) ikinci sezonuyla beraber yayınlanacağı belirtiliyor. Eğer durum böyleyse büyük ihtimalle 2025 yılında bu yeni sürümü göreceğiz. Diğer taraftan The Last of Us 2 halihazırda PS5'te oynanabilir durumda olduğundan PC'ye de çıkış yapacağını varsayabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 2 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 3 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler