The Last of Us 3'ün Hikaye Taslağı Yazılmış Ancak Oyun Şu Anda Geliştirilmiyor

28.04.2021 13:34 Gazali Çetinkaya

 
Naughty Dog, The Last of Us serisinin potansiyel bir üçüncü oyununun hikayesini şimdiden hazırlamış ancak oyun şu anda yapım aşamasında değil.
 
Script Apart podcast'inde konuşan Naughty Dog kreatif direktörü Neil Druckmann, eş yazar Halley Gross ile birlikte The Last of Us 3'ün hikayesinin ana hatlarını yazdıklarını ve ileride bir gün gerçeklemesini umarak ikinci oyundan sonra neler olduğunu anlatmak istediklerini belirtti.
 
Neil Druckmann, oyunun şu anda geliştirilmediğini ifade etti.
 
Naughty Dog şu anda birkaç proje üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri The Last of Us Part II multiplayer oyunu. The Last of Us 2'den sonra stüdyonun bir sonraki oyunun ya yeni bir IP ya da The Last of Us 3 olacağı söylenmişti ve yeni IP gibi görünüyor. Jason Schreier'dan gelen bilgilere göre ilk The Last of Us oyununun remake'i de yapılıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler