The Last of Us Dizisi için ilk Resmi Fragman Yayınlandı

26.09.2022 19:18 Mehmet Tandoğan

 
HBO, The Last of Us'ın yaklaşmakta olan dizisi için ilk resmi fragmanı yayınladı. 2023'te hayranlara sunulacak olan bu uyarlama dizi, PlayStation Productions'ın ilk televizyon dizisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
The Last of Us dizisinde Joel'i oynayan Mandaloryalı yıldız Pedro Pascal, dizi çekimlerindeki motivasyonunu kaybetmemek için oyunu çok fazla oynamadığını açıkladı. Oyunu oynamak için yeterli beceriye sahip olmadığını açıklayan Pascal, onun yerine yeğenini izlediğini söyledi.
 
Naughty Dog'un geliştirdiği ve oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan The Last of Us'ın dizisi 2023 yılı içerisinde geliyor. Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstleniyor. Dizi HBO'da yayınlanacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 2 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler