The Last of Us Dizisinin Yönetmenliğini Kantemir Balagov Üstlenecek

16.01.2021 09:26 Gazali Çetinkaya

 
HBO'nun The Last of Us dizisinde yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre bu isim 29 yaşındaki Çerkes asıllı Rus yönetmen Kantemir Balagov.
 
Kantemir Balagov daha önce Beanpole (Uzun Kız) ile Closeness (Yakınlık) filmini yazıp yönetti ve Beanpole ile Oscar'da En İyi Uluslararası Film kategorisinde aday gösterildi.
 
The Last of Us dizisinin, en azından ilk bölümünün, normalde Johan Renck tarafından yönetilmesi planlanıyordu fakat The Hollywood Reporter programının uymaması sebebiyle bıraktığını belirtiyor.
 
The Last of Us dizisinin yazarlığını Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ve Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann yapıyor. Baş yapımcılar Neil Druckmann, Cheryl Strauss (Chernobyl ve Game of Thrones), Naughty Dog eş başkanı Evan Wells ve PlayStation Productions ekibinden Asad Qizilbash ile Carter Swan.
 
Oyuncu kadrosu ve ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler